Alderley Edge

This home started life as a traditional 4 bedroom house and with designs provided by ‘The Cave’ in Alderley Edge, it has been transformed into a modern open plan concept.

On the ground floor this house now boasts, a grand entrance/hallway with floor to ceiling windows, an open plan kitchen, dining and family area, a fully equipped utility and separate living room.  The addition of a mezzanine floor has provided a great ‘snug’ and cinema room.

The single storey rear extension to the kitchen area has allowed this design to incorporate a leisure suite including pool, shower, WC and dressing room.

The first floor has been completely extended and upgraded with a luxury split level Master Bedroom, en-suite and dressing room. Two of the original 4 bedrooms now have en-suites and the large landing area at the top of the stairs has provided the perfect area for a reading deck.

This project incorporated the use of a Canopy allowing roof work to be completed during all weather conditions.  The house has an abundance of natural light from all of the large windows and doors and looks clean, sleek and modern with the exterior finished with a white Render.

This home has absolutely everything that you could ever want!